Mario is reeds op zeer jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek.

Op 7-jarige leeftijd is hij lessen gaan volgen bij de plaatselijke fanfare ‘Heikant’ te Heikant. Ook de Zeeuwse muziekschool te Hulst heeft hij met goed gevolg geheel doorlopen, met als vervolg de vooropleiding van het conservatorium.

 

Tijdens de muziekschoolperiode heeft Mario regelmatig deelgenomen in verschillende samenspelgroepen en verenigingen in uiteenlopende bezettingen. Ook deelname aan regionale concoursen was een regelmatig terugkerende gebeurtenis in deze periode. Naar aanleiding van de behaalde resultaten op deze concoursen werd Mario uitgezonden, als vertegenwoordiging van de Zeeuwse KNFM afdeling, naar de Nederlandse kampioenschappen in zowel de HaFaBra-, als Druma afdeling, waarbij uitmuntende resultaten werden behaald.

Vanaf 2013 opgericht Pop/Rock Coverband What’s The Name….. Waarbij muzikaal een andere weg is ingeslagen ten opzichte van voorheen. What’s The Name….. is een gezellige club vrienden waarbij we samen genieten van lekkere muziek en een feestje bouwen bij ieder optreden. Muziek is beleven Muziek is Passie en dat doen we dan ook met veel plezier.

In de tussentijd zijn er wat aanpassingen geweest en gaan zijn we verder gegaan onder de naam SuZtain maar zeker met dezelfde passie binnen de groep waarbij muziek een herkenning moet zijn en plezier moet geven

Voorheen ook gespeeld bij Allround Coverband Tricity.

Hij geeft slagwerklessen bij de showbands ‘New Adventure’ uit Terneuzen, ‘De Zwaluw’ uit Sluiskil. Deze twee verenigingen spelen ook samen onder de naam Music & Rhythm. tevens was Mario tot 2008 spelend lid van Muziekvereniging ‘Heikant’ uit Heikant, en ook bij verschillende andere verenigingen als invaller.

 

Share This: